Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Metselaar, LBO/ LTS, Amsterdam zuidoost

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 56 Woonplaats Amsterdam zuidoostKennis, opleidingen en ervaring Opleiding LBO/ LTS Stages en werkervaring 1989 - 1999 Werkzaam geweest bij diverse bedrijven en organisaties als metselaar.
1999 - 2014 Werkzaam bij Afezo BV als metselaar met werk variƫrend van straten maken tot het bouwen van rioolputten.
Werkervaring Kennis Voetbal kijken en luisteren naar muziek. Opleidingen en cursussen Vakopleiding allround metselaar in 1989Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Ik ben een harde werker en ik verschijn dagelijks op tijd aan het werk.Ik beheers mijn vak volkomen en kan zowel zelfstandig als in groepsverband werken.
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV