Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Projectmanager Digitale Marketing / Product owner / Interim ma, HBO/ HTS, Rotterdam

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 51 Woonplaats RotterdamKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring Jan 11- tot heden Eigenaar eigen bedrijf Project Mindz

Werkzaamheden
Projectmanagement voor digitale marketing projecten

Productowner voor diverse projecten gelieerd aan IT/Marketing

Interim management


Mrt 17 - april 2020: Projectmanager Digitale Marketing projecten bij het Erasmus MC.

Sept 13 - Juli 2016: Consultant / Project Manager Digitale Marketing projecten bij Adnovate

Werkzaamheden:
Als consultant adviseer ik de klant over veranderingstrajecten binnen de marketingorganisatie en optimalisatie van de totale marketing/communicatieketen. Dit in de vorm van oplossingen op het gebied van Multi-Channel Content Management. Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor de implementatie van de gekozen oplossingen. Via de scrum technologie stem ik voortdurend met de klant de exacte wensen af, bewaakt de kwaliteit en voortgang en zorg ik ervoor dat de klant tevreden is en blijft. Mijn werk is een mix van coördinatie, communicatie en uitvoering om alles op tijd, binnen budget en juist te leveren. In feite ben ik de spil tussen klant, productie en ontwikkeling.

Okt 12 - Sept 13 Loyaltymanager A-kaart Stad Antwerpen, Antwerpen

Werkzaamheden:
Samen met mijn team werkte ik aan de verdere uitbouw van de A-kaart (loyaltykaart stad Antwerpen) als spaar- kortings- en toegangskaart voor de stedelijke dienstverlening. Taken: strategische voorstellen uitwerken, nieuwe A-kaartpartners aantrekken en relatiemanagement van de bestaande partners, opzetten tijdelijke acties, analyse van de cijfers en vertaling naar marketing- en communicatieacties. Het opstellen van het marketing – en communicatieplan en coördinatie van de uitvoering. Aansturing en coördinatie van het nieuwe A-kaart ICT systeem en van daaruit het opzetten van managementvoorstellen. Onder mijn leiding is het aantal A-kaarthouders gegroeid van 100.000 naar 158.000 leden. Wekelijks ontvingen we nog 800 nieuwe leden.


Aug 07 - Jan 11: Project Manager Digitale Marketing projecten
Leads to Loyals. Klanten: SCA, Gall & Gall , Staatsbosbeheer, Mercedes, Philips.

Werkzaamheden SCA:
Ontwerp, ontwikkeling, training en implementatie van het op maat gemaakte online Benelux TENA sample marketing programma. Dit programma verzorgt alles; van web aanvraag tot en met de verzending van samples binnen de gehele Benelux. Verder het projectmanagement + implementatie online Loyalty marketing programma’s ten behoeve van de Benelux markt. En daarnaast het operationele en technische projectmanagement van alle maandelijkse marketingcampagnes.

Mijn overige werkzaamheden waren: Het account- en projectmanagement van diverse on- en offline marketingcampagnes in het B2C en B2B segment, voor de genoemde klanten. Vertaling van strategische en marketingdoelstellingen in technische en creatieve oplossingen, variërend van e-mailmarketing tot campagnewebsites en DM activiteiten. Sturing aan diverse projectteams. Opzet Functionele Ontwerpen van nieuwe systemen.

Augustus 06 - Aug 07: Marketing Manager, Fastbyte

Werkzaamheden:
Professionalisering van Fastbyte middels het opzetten van de marketing afdeling en de ontwikkeling van een digitaal marketing plan. Ontwerp, ontwikkeling en implementatie van de nieuwe website.

Apr 04 - Aug 06: Event en projectmanager Bevents (inmiddels Joffi), Utrecht. Klanten: Microsoft, ING, Obvion en overige.

Werkzaamheden:
Account en evenementen management van diverse marketing campagnes in het B2B en B2C segment voor de genoemde klanten. Vertaling van marketingdoelstellingen in creatieve evenementenoplossingen, variërend van beurzen, congressen, seminars, personeelsfeesten, communicatietrajecten, campagnewebsites en DM activiteiten. Sturing aan diverse externe leveranciers en interne projectteams.

Extra info:
Bevents is inmiddels gefuseerd met Joffi.

Juni. 00 - Apr 04: Event en Projectmanager. Bureau van Harten. Klanten: BEN, ENECO, Kluwer, Sanoma, Atos KPMG, Metro en overige.

Werkzaamheden:
Account en evenementen management van diverse marketing campagnes en communicatie concepten in het B2B en B2C segment voor de genoemde klanten. Vertaling van marketingdoelstellingen in creatieve evenementenoplossingen, variërend van beurzen, congressen, seminars, personeelsfeesten, klant-relatiedagen, communicatietrajecten, blad introducties, campagnewebsites, DM activiteiten. Sturing aan diverse externe leveranciers en interne projectteams.

Extra info: Winnaar van de Bronzen Giraffe voor Sanoma, voor het concept In Love Again en van de EVA Award, voor het communicatietraject van Kluwer.

Mei 99 - Mei 00: Project Manager Digitale Marketing N.A.P.

Werkzaamheden:
Eindverantwoordelijk voor en sturing aan meerdere projectteams van Accenture, ten behoeve van de ontwikkeling van een nieuw software programma. Dit programma had als doel de personeelsadministratie naadloos te laten aansluiten op de verzekeringsmarkt. Verder was ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de training voor dit programma en het opzetten van de SLA's en OLA's, et cetera.

Extra info: Helaas bestaat N.A.P. niet meer.

Apr 94 - Apr 99: Sales executive
Ricoh.

Werkzaamheden:
Verkoop/verhuur kopiers, Multi Functionele Producten (MFP's), printers, complete digitale netwerken en de overige diensten van Nashuatec. Non profit en profit.
Werkervaring Sector: Financiele diensten, bank, verzekeringen
Functie: Projectmanager
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Projectmanager
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Promotie, evenementen
Functie: Projectmanager
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen HEAO Commerciële Economie, te ’s-Hertogenbosch. Bachelor of Commerce
Afgestudeerd in februari 1994, Internationale Marketing.

Opleidingen:
□ Prince2 Foundation
□ Agile en Scrum opleidingen
□ Resultaatgericht en Coachend Leidinggeven
□ Harmonie
□ Kenneth Smit verkooptrainingen
□ AccountView
□ Doeltreffend Leidinggeven
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Enthousiast - Energiek -Structureel - Open minded - Snel schakelen - Vak bevlogen - Verantwoordelijk - Communicatief en contactueel sterk- Verbinder- Netwerker - Direct Hobby's en interesses Reizen - films - foodfestivals - Mode - Yoga - PilatesKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV