Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Administratief medewerker, HBO/ HTS, Rotterdam

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 55 Woonplaats RotterdamKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring 1988 – 2015 Medewerker Jaarwerkvervaarding GB
Nationale Nederlanden
Taken
•
Verantwoordelijk voor het op tijd opstellen en versturen van (depot)verslagen aan de grote klanten en/of pensioenfondsen met betrekking de samenvoeging van de cijfers m.b.t. de beleggingsadministratie en de verzekeringsadministratie.
•
Verantwoordelijk voor de beantwoording van de vragen van de klant, actuaris, accountant.
•
Verantwoordelijkheid voor de betalingenstromen van klanten op bepaalde bankrekeningen.
•
Het oplossen van verschillen op tussenrekeningen en de rapportage hiervan op tijd opstellen.
•
Het beheren van de debiteurenadministratie van een klant en het opstellen van de jaarrekening, samenwerken met de accountant en actuaris voor het opstellen van het jaarverslag dat ingeleverd moet worden bij de DNB. Het invoeren de verslagstaten bij de DNB.

1987 – 1988 Medewerker debiteurenadministratie B.V. Transmarinde
Taken
•
Verantwoordelijkheid voor het beheer van de debiteuren en de geldstromen met de diverse banken in het buitenland.


Werkervaring Sector: Financiele diensten, bank, verzekeringen
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Opleidingen

1986 – 1987 Applicatieprogrammeur Riso Geen diploma behaald

1986 PD Boekhouden (via sociale dienst) Diploma behaald

1985 – 1986 Militaire dienst

1978 – 1984 Havo Wolfert van Borselen Rotterdam Diploma behaald
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Mijn interesse ligt bij het ondersteunen, motiveren en adviseren van mensen op verschillende gebieden. Ik ben creatief in het oplossen van problemen, ik houd van aanpakken, ik kan goed luisteren en met het stellen van de juiste vragen snel de kern uit een verhaal halen. Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV