Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Creatief DTP-er / Grafisch vormgever , MBO/ MTS, Amsterdam

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 66 Woonplaats AmsterdamKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Van oktober 1978 tot april 2014 ben ik werkzaam geweest bij verschillende communicatie-afdelingen binnen dagbladuitgeverij De Perscombinatie (later PCM Uitgevers en nu de Persgroep), voor Dagblad Trouw, de Volkskrant en Distributie. Daar heb ik, als communicatiemedewerker, vormgever en creatief/dtp-er bijgedragen aan het ontwikkelen en uitvoeren van tal van communicatie-uitingen, zowel in print als digitaal, w.o. wervings- en informatiemateriaal. De laatste jaren lag het accent op het samenstellen, redigeren en vormgeven van voorlichtingsmateriaal, in de vorm van brochures en flyers en het voorbereiden van content voor websites, inclusief het verzamelen en bewerken van beeldmateriaal en het bewaken van de huisstijl.
Werkervaring Kennis Veel ervaring met en kennis van het werken met PC en Mac en de gangbare programma’s,
w.o. ACS6, Acrobat PRO, MS Office (Word, Powerpoint, Excell)

Talen
Nederlands Mondeling Goed Schriftelijk Goed
Engels Mondeling Goed Schriftelijk Goed

Lezen van diverse kranten, opiniestukken, blogs, romans. Het volgen van reclame, communicatie en mediaontwikkelingen (print, rtv, internet, nationaal en internationaal). Muziek en film. Daarnaast werk ik ca. 6 - 8 uur per week aan mijn conditie (w.o. fietsen, hardlopen en bootcamp).
Opleidingen en cursussen Tussen 1983 en 1996
Communicatie en grafische vormgeving:
- Cursus ontwerpen voor reclame, presentatie en communicatie (middenkaderopleiding)
- Cursus desktop publishing (dtp) en grafische vormgeving - Diploma
- Cursus desktop publishing (dtp) quarkxpress en photoshop - Diploma
- Cursus copywriting (cursus) - Diploma
- Cursus Indesign, Photoshop en Illustrator - Diploma
- Cursus HTML - Diploma

Tussen mei 1974 en oktober 1978: diverse werkzaamheden, w.o. een stage in verkoop in Londen (Guys & Dolls en The Westerner Store, Oxfordstreet).

Van augustus 1969 - mei 1974
Middelbare detailhandelschool algemene handel (mds-c) - Diploma
Marketing Nima A – Diploma
Overige informatie Rijbewijs B,E Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Dankzij de ruime ervaring die ik heb opgedaan in mijn loopbaan als communicatiemedewerker en creatief dtp-er / vormgever ben ik in staat een creatieve en nuttige bijdrage te leveren bij het opzetten en uitwerken van heldere, strakke en duidelijke communicatie concepten. Met mijn gedegen kennis van de programma’s Indesign, Illustrator en Photoshop streef ik er voordurend naar optimale resultaten te realiseren. Ik ambitieer werk als vormgever (dtp-er), contenteditor, communicatiecoördinator.Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV