Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV constructiebankwerker/lasser, MBO/ MTS, Zwanenburg

Deze kandidaat wordt u aangeboden door City Jobs - Amsterdam Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 33 Woonplaats ZwanenburgKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring 2012 – 2015 Bedrijf : KLM
Functie: Bagagemedewerker

Taken Bagage scannen om de bagage vervolgens te laden op de karren en op containers. De karren en containers voorzien van kaartjes met de bestemmingsnaam. De karren en containers moeten rijklaar staan zodat de collega de karren en containers kan overladen in de vliegtuigen.

2011 Bedrijf : Blaauw products B.V. Landsmeer
Functie: Allround technisch medewerker

Taken allround werkzaamheden: constructiebankwerk aan de hand van tekeningen; boren, tappen, zagen, migmag/tig lassen en metselen/bouwen.

2010 – 2011 Bedrijf : Stork Food & Dairy Systems
Functie : Stage

Taken In deze stage van 1 jaar heb ik verschillende constructiebankwerkzaamheden uitgevoerd: tekeningen lezen, boren, tappen, zagen en migmag/tig lassen.
2007 – 2008 Bedrijf : Albert Heijn
Functie: Stage

Taken In deze stage van 8 maanden heb ik gewerkt als allround winkelmedewerker en werkzaamheden uitgevoerd als vakkenvuller en kassawerkzaamheden.

2007 – 2008 Bedrijf : De Mercuur
Functie: Stage

Taken In deze stage heb ik werkzaamheden uitgevoerd als aluminium productiemedewerker. Tot mijn taken behoorden onder meer het boren, tappen en zagen aan de hand van de tekeningen die ik kreeg. .
Werkervaring Sector: Techniek industrie
Functie: Metaalbewerker
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen 2009 – 2011 Werktuigbouw (niveau 2) ROC (diploma behaald)

2007 - 2009 Handel (niveau 2) ROC (diploma behaald)

2006 - 2007 Handel (niveau 1) ROC (diploma behaald)

2004 - 2005 Werktuigbouw (niveau 1) ROC (diploma behaald)
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Ik ben een flexibele doorzetter met een positieve instelling! Na een uitstap gemaakt te hebben in de logistiek, wil ik mijn passie weer oppakken en aan de slag als constructiebankwerker/lasser. Zelfstandig of in teamverband ga ik de uitdaging aan om hoogwaardige kwaliteit te leveren. Ik ben een aanpakker, kan goed omgaan met werkdruk maar werk altijd zeer zorgvuldig. Mijn streven is om ieders verwachting te overtreffen! Hobby's en interesses In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met sportieve activiteiten zoals zwemmen, voetballen of fitness.Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV