Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Horeca, winkelmedewerker, MBO/ MTS, Valkenswaard

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 47 Woonplaats ValkenswaardKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring 2015 – 2016
Chocolaterie Winters – Valkenswaard
Winkelmedewerker bij chocolaterie Winters in Valkenswaard. Verkoop van Bonbons en chocoladewerk, en diversen ijs.

2014 – 2015
Easy Plan Contractcatering - Best
Catering beheerder

Verantwoordelijke voor het operationeel beheer van Horeca-verwante zaken op locatie. Verzorgen en uitvoeren en plannen van lunches, bijeenkomsten, borrels, verzorgen klantbijeenkomsten. Verantwoordelijk voor inkoop, administratie, leveranciers, HACCP, distributiestromen op de locatie binnen de catering.
Bereiding en verspreiding van lunch voor ongeveer 50 tot 80 personen per dag.
Daarnaast de administratieve en financiële verwerking van in- en verkopen.


2011 - 2013
Archipel Zorggroep – Nuenen ( Gasterij Jo van Dijkhof)
Facilitair Coördinator

Binnen deze functie was ik verantwoordelijk voor de uitbouwing tot een hoger niveau van de openbare restauratieve ontmoetingsruimte van de Gasterij. Het betreft een extramurale locatie die voor bewoners als ook omwonende een functie in de wijk vervuld.
Inzet medewerkers, inkoop van de facilitaire dienst, personeelsplanning, aansturing, contracteren, coachende wijze leiding geven aan personeel, het voeren van functioneringsgesprekken en jaargesprekken. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor dienstverlening op het gebied van eten en drinken, schoonmaak , inkoop, logistiek alsook inrichting en beheer, waaronder de beleidsmatige zaken omtrent de uitvoering van de Gasterij. Bijdragen in de ontwikkeling van klantencontacten en (commerciële) dienstverlening. Zorgdragen voor de woon, leef- en werkomgeving van cliënten,
Activiteiten bedenken, aansturen, regelen van PR c.q. bekendheid als ook aansturing van vrijwilligers. Zorgen voor wisselend assortiment in de keuken, dan wel restaurant.
Overleggen met bewonerscommissie, zorgindicatoren, management en woningbouwverenigingen


2010 – 2011
Pathé Bioscoop - Helmond
Servicemanager

Verantwoordelijk voor de operationele werkzaamheden tijdens openingsuren van het Theater. Het personeelsrooster, personeelszaken, coaching, contracteren, loopbaangesprekken, tussentijdse gesprekken, verzuimbeleid en bewaking vakantie-invulling. De administratieve handelingen met betrekking tot het aanhouden van de voorraad, leveringen, budgetten. Daarnaast ,de organisatie van de Ladies Night avonden
1998 - 2010

Parktheater - Eindhoven
Horeca manager

Binnen deze functie was ik verantwoordelijk voor personeelszaken .Het maken van de complexe planningen voor de afdeling Horeca.
Werving en selectie, administratieve zaken omtrent aanname van nieuwe medewerkers. Loopbaan- en functioneringsgesprekken.
Organiseerde ik evenementen, zorgde voor de organisatie en operationele verloop van deze avonden.
Bovendien werkte ik nauw samen met de afdeling Sales m.b.t. de uitvoering van de verhuringen.
Andere taken binnen mijn functie: Coördinatie van artiestenfoyer en toezicht naleving HACCP, ontvangst als gastvrouw van artiesten en gezelschappen , verzorgen van interne trainingen aan de medewerkers.
Kortom: Manusje van alles: Leidinggeven, sturen en coachen van een team van ongeveer 70 personen.


1997-1998:
Randstad & Tempo Team - Valkenswaard
Intercedente

Binnen Tempo Team was ik verantwoordelijk voor de personeelszaken voor de cliënt Philips.
Hieronder valt de werving en selectie van werkzoekenden. Ik zorgde voor de match tussen zowel het bedrijf en de uitzendkracht.
Het verwerken van de loonadministratie volgens het systeem van de uitzendbranche was tevens onderdeel van mijn takenpakket.


1995-1997:
Campanile Hotels -
Assistent Manager

In deze functie was ik samen met de beheerder verantwoordelijk voor de complete gang van zaken omtrent de uitvoering en bedrijfsvoering van het hotel. Een greep uit het takenpakket omvat bijvoorbeeld personeel coaching & aansturing evenals aansturing F&B, coördinatie housekeeping, etc.


1991-1995
Grand Café de Poorter - Weert
Taverne de Oude Munt - Weert
Maison van de Boer – Catering op locatieWerkervaring Sector: Horeca
Functie: Assistent
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Detailhandel, winkel
Functie: Commercieel/ verkoop
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Facilitaire dienst, schoonmaak
Functie: Facilitair manager
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen Opleidingen
1989-1993
Middelbare Hotelschool – Heerlen (diploma behaald)

1986-1989:
Havo, Hertog Jan college - Valkenswaard (diploma behaald)

1982-1986
Mavo, Willebrordusmavo - Valkenswaard (diploma behaald)

Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs A,B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Vaardigheden & Cursussen

Leidinggeven aan grotere groepen
Medewerkers motiveren & enthousiasmeren
Loopbaangesprekken voeren

Personeel werven en selecteren
Roosterprogramma Rostaflex
Sociale Hygiëne diploma
BHV diploma bekend met ontruimingsoefeningen

Hobby's en interesses tekenen
schilderen
schminken
creatieve projecten
theater bezoek
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV