Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Secretarieel administratief IJza II Key2 en Care4 parttime, MBO/ MTS, Breda

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 60 Woonplaats BredaKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring December 2016 – heden (vervanging zwangerschap)
functie:
Secretarieel administratief medewerkster leefgroepen De Driekant.
taken:
Mail- en telefoon beantwoorden, registreren in het cliëntregistratieprogramma, op orde houden en bewaken van het digitale en papieren cliëntgegevenssysteem, brieven redigeren en versturen, agenda- en archiefbeheer en de postbehandeling.

periode:
2010 – december 2015
werkgever:
Juzt jeugdzorg te Rijsbergen.
functie:
Secretarieel administratief medewerkster MKD de TweeGelanden.
taken:
Mail en telefoon beantwoorden, registreren in het cliëntregistratieprogramma, op orde houden en bewaken van het digitale en papieren cliëntgegevenssysteem, brieven redigeren en versturen, agenda- en archiefbeheer en de postbehandeling, organiseren/plannen van bijeenkomsten/vergaderingen,
vraagbaak zijn voor collega’s en verwijzers.

periode:
2008 – 2010
werkgever:
Juzt jeugdzorg te Breda.
functie:
Secretarieel administratief medewerkster klantenbureau.
taken:
Mail en telefoon beantwoorden, secretariële ondersteuning bij verwerken van de wachtlijsten t.b.v. de provincie, verwerken van gegevens in het cliëntregistratieprogramma, vraagbaak zijn voor cliënten en verwijzers.
Werkervaring Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Overheid , non profit
Functie: Secretarieel
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Microsoft Office:
Outlook, Word, Excel en Powerpoint: (zeer) goed
Overige:
IJza II, Key2 en Care4 (cliëntregistratieprogramma): goed

Bedrijfshulpverlener bij Oasen en Juzt
- verlenen van eerste hulp bij ongevallen
- beperken en bestrijden van een brand
- alarmeren en evacueren van het personeel
- bedienen van de defibrillator


Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken voldoende, schrijven voldoende   Duits : spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B,E Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen OVER MIJ
Ik ben een enthousiast en gedreven persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ik kijk altijd vanuit het positieve, zowel bij mensen als bij (werk of privé gerelateerde) uitdagingen. Door mijn vriendelijke en open uitstraling maak ik makkelijk contact met mensen. Ik ben betrouwbaar en ga zeer zorgvuldig met vertrouwelijke informatie om.
Ik hecht waarde aan structuur, duidelijkheid en een open werkcultuur. In mijn werk ben ik zeer accuraat en heb mijn werkzaamheden graag op orde.
Hobby's en interesses Met de hond (in het bos) wandelen, theater bezoeken en ik kook graag voor familie en vrienden.Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV