Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Secretaresse overheidservaring parttime, Universitair, Wassenaar

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 65 Woonplaats WassenaarKennis, opleidingen en ervaring Opleiding Universitair Stages en werkervaring vanaf maart 2009 administratief medewerker tandartspraktijk gedurende 9 uur per week. Werkzaamheden: diverse taken betreffende patiëntenbestand en praktijkvoering

februari 1987 – 1 mei 2015
secretaresse en later secretaris van de Stichting Binnenstad Den Haag, gedurende 20 uur per week
De Stichting behartigt de belangen van de private partijen in de binnenstad van Den Haag.
Belangrijkste werkzaamheden: voorbereiden en notuleren van vergaderingen, contact onderhouden met de gemeente en andere partijen in de binnenstad, schrijven van brieven, nieuwsbrieven en stukjes ten behoeve van website, sponsorwerving, reageren op gemeentelijke plannen, organisatie van ledenbijeenkomsten.

1985 - 1986
Onderzoek in opdracht van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg naar de
geschiedenis van de tuinaanleg van kasteel Twickel, resulterend in een boekje, Twickel te Ambt Delden in de reeks Bijdragen tot het bronnenonderzoek naar de ontwikkeling van Nederlandse historische tuinen, parken en buitenplaatsen

1980 - 1984
Parttime medewerker bij de firma Bender, pianohandel Leiden
Werkervaring Sector: Overheid , non profit
Functie: Secretarieel
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen 1975 – 1984
Kunstgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Leiden;
afgestudeerd op de geschiedenis van de tuinaanleg van
kasteel Raaphorst in Wassenaar

1966 - 1974
VWO, gymnasium alpha.
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B,E Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik word gezien als een eerlijk en betrouwbaar mens. Ik ben loyaal en collegiaal. Ik houd niet van de ?dat is mijn taak niet?-mentaliteit. Ik werk secuur en netjes. Mijn schrijfvaardigheid is uitstekend: ik maak graag en goed brieven, verslagen, rapporten en dergelijke. Ik kan heel goed zelfstandig werken, maar functioneer ook prima in een team. Als dat nodig is, neem ik initiatief en zoek ik naar oplossingen. Ik vind niet alleen de werkzaamheden belangrijk, maar vooral de goede sfeer in een bedrijf.
Hobby's en interesses Golf, tennis, bridge, museumbezoek, tuinieren
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV