Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Beveiliger 23 jaar ervaring relevante certificaten, MBO/ MTS, Amsterdam

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 52 Woonplaats AmsterdamKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Ik heb 23 jaar ervaring als beveiliger dienst gedaan op diverse objecten van ambassades tot het openbaar vervoer en Bankinstellingen.
Werkervaring Sector: Beveiliging
Functie: Beveiliger
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Beveiliging
Functie: Objectbeveiliging
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Certificaat beveiliger gezondheidszorg
Certificaat beveiliger Public Transport
BHV+AED geldig tot mei 2017
Certificaat omgaan met geweld en agressie
Kennis van Word en Excel, diverse computerprogramma's als Milestone P2000, Skidata parkeersysteem
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken voldoende, schrijven onvoldoende Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben flexibel sta stevig in me schoen ben altijd bereid mensen te helpen, ben verantwoordelijk en kan zowel allleen als in teamverband werken Hobby's en interesses mijn hobby's zijn zwemmen doe ik nog regelmatig en wandelen.
mijn intresse is geschiedenis vooral de 2e wereldoorlog in Azie en de gevolgen daarvan voor het toenmalig Nederlands indie
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV