Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Administratief secretarieel telefoniste receptionisteparttime, MBO/ MTS, Emmen

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 45 Woonplaats EmmenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Meer dan 15 jaar werkzaam als administratief en secretarieel medewerker. Tevens ervaring als telefoniste-receptioniste. Werkervaring Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Overheid , non profit
Functie: Secretarieel
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Havo en Meao Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Kenmerkend voor mij is dat ik rustig ben, observeer en intussen goed het overzicht heb.
Mijn kracht is mijn analytisch vermogen. Bovendien denk ik niet in problemen maar in oplossingen.
Ik ben een betrokken en nauwkeurige administratief medewerker, die gewend is zelfstandig te werken en ook in teamverband. Klantvriendelijkheid en collegialiteit zijn een vanzelfsprekendheid!
Hobby's en interesses lezen, sportenDeze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV