Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Administratief medewerker, MBO/ MTS, Den Haag

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 58 Woonplaats Den HaagKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Stage te delft-rade(ROC Mondriaan)
zie Curriculum Viate
Werkervaring Sector: Zakelijke dienstverlening
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen De opleidingen en cursussen , zijn te vinden op mijn Curriculum Vitae Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B,E Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Ik ben iemand die weet wat aanpakken is en niet gauw opgeeft, en ook iemand die gauw dingen oppikt veranderingen, graag naar oplossingen zoek, en des te meer van een uitdaging hou.Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV