Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Technisch of administratief medewerker, MBO/ MTS, Haarlem

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 39 Woonplaats HaarlemKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Kringelsport: ca. 2014-heden, parttime. Support Administratie, Boekhouding, IT onderhoud.

Multi-M/IT: ca. 2012-2014, fulltime. Support Desk. Data overzetten, Filters toevoegen, Handleidingen schrijven, Tools creƫren.

UvA: ca. 2009-2012, in periodes. UvA Werkplek uitrolteam. In grote schaal werkstations overzetten op een nieuw netwerksysteem.

Telfort Internet: ca. 2009-2010. Levering en Instanthouding. Inkomende tickets verwerken.

XS4ALL: ca. 2008-2009. Technische Helpdesk. Telefonisch inbound technische hulp leveren.

HAL-Allery: ca. 2006-2007. Software implementatie. Data overzetten op een nieuw software pakket. Nieuwe pakket tweaken met instellingen en scripts.
Werkervaring Sector: ICT, Automatisering
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: ICT, Automatisering
Functie: Ontwikkelaar / programmeur
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen HAVO (Wiskunde B/Natuurkunde/Scheikunde/Handelswetenschappen) - Afgerond

HBO Electrotechniek - Niet afgerond (mijn interesses bleken meer in informatica en logistiek te liggen).

Diverse online cursussen met betrekking tot informatica, zoals Visual Basic, Webdesign, en LUA Scripting (gratis cursussen zonder verwante diplomas).
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven zeer goed Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Perfectionist: Als ik ergens mee bezig ben, dan wil ik dat het ook goed afgerond wordt, en het niet zomaar ergens blijft liggen of details worden overgeslagen.

Creatief: Ik geef graag mijn eigen input. Het liefst werk ik aan iets waar ik ook mijn eigen creativiteit in kwijt kan. Wanneer ik merk dat er in een proces een bepaalde verbetering mogelijk is, zal ik deze doorgaans aankaarten bij mijn leidinggevende.

Hulpbiedend: Wanneer ik iemand op een probleem zie stuiten, en het idee heb dat mijn input mogelijk de oplossing tot het probleem kan bieden, schroom ik niet om deze aan te bieden.

Begrijpend: Wanneer ik een voor mij onbekend software pakket gebruik, weet ik mij hier doorgaans vrij snel meester in te maken, en schroom er ook niet voor om optionele functies in de vingers te krijgen om het werk in de long run makkelijker te maken.
Hobby's en interesses Sport is eerlijkheidshalve iets waar ik me meer mee bezig zou moeten houden.

Mijn voornaamste hobby is bord- en kaartspelen. Ik bezoek regelmatig een evenement, en mede-organiseer ook zelf een maandelijks evenement. Daarnaast probeer ik mijn eigen bordspelideeƫn tot concrete spelen uit te werken.

Daarnaast ben ik behoorlijk fan van Sci-Fi films, boeken en strips.
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV