Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Klantadviseur volg nu een opleiding Communicatie, MBO/ MTS, Almere

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 35 Woonplaats AlmereKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Ik werk momenteel 5 jaar in de thuiszorg. Ik heb voorheen callcenter werk gedaan zowel inbound als outbound. Beide heb ik in totaal 7 jaar gedaan. Ook heb ik ervaring als Gastvrouw in Fair Play Casino opgedaan.
Werkervaring Sector: Callcenter
Functie: In bound
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Callcenter
Functie: Commercieel/ verkoop
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Thuiszorg
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Ik volg nu een opleiding Communicatie a deze duurt ongeveer een jaar.
Ik heb mijn VMBO diploma uiterlijke verzorging behaald. Verder heb ik een Secc certificaat via Teletrain behaald.
Ook heb ik een opleiding in edelmetaal en goudsmid gedaan maar deze niet behaald.
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken voldoende, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Ik ben gedreven, niet vies van aanpakken. Bij mij staat de klant centraal daar wil ik ook een tevreden gevoel bij hebben. Hobby's en interesses Ik hou van lezen vandaar dat ik nu een thuisstudie volg. Ik hou ook van koken en wandelen.Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV