Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Verpleegkundig Indicatiedeskundige, HBO/ HTS, Zoetermeer

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 55 Woonplaats ZoetermeerKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring Ik werk sinds 1983 in de zorg. Ik ben mijn carrière begonnen in het ziekenhuis werkzaam op chirurgische afdelingen. Ik heb in 1998 de overstap gemaakt naar de thuiszorg en ben daar tot 2003 werkzaam geweest als coördinerend wijkverpleegkundige. Na 2003 ben ik mij gaan specialiseren in het organiseren van de zorg en het verkrijgen van de juiste financiering hiervoor. Ik heb nachtzorg georganiseerd. Vanaf 2007 werk ik als senior zorgbemiddelaar. Ik heb in deze functie veel ervaring opgedaan op het gebied van financierstromen in de zorg. ( WLZ, ZVW, WMO) Ik vraag al 14 jaar indicaties aan bij het CIZ. Ik ben bekend met de indicatiestellingprocedure voor de Wet Langdurige Zorg. Werkervaring Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Ouderenzorg
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Thuiszorg
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Opleidingen:

16-4-2011: Project management; Prince 2®Foundation. Registration Number: P2R/NLPB136621 (Diploma)
Certificate number: 02316373-01-YDQF

1999-2003: Verpleegkundige in de Maatschappelijke Gezondheidszorg, Bachelor of Healthcare, Haagse Hogeschool, te Den Haag.(diploma)

1979-1983: Middelbaar Beroepsopleiding tot Verpleegkundige, te Leidschendam.(diploma)

1975-1979: MAVO-4 (diploma)
Projecten/ Cursussen

Maart 2015: Indiceren en klinisch redeneren voor wijkverpleegkundigen


2011-2012: Training Zorgpad Stervensfase van het IKNL


2011-2012:
Project ontwikkeling functie wijkverpleegkundig consulent volgens Prince 2

Inwerkprogramma medewerkers SCT op locatie ontwikkeld en uitgevoerd

Driedaagse Training CIZ: Leren indiceren

Project UZI registratie en implementatie georganiseerd voor HWW-Zorg

1- daagse Training Zorgarrangementen ZZP

2007-2013: Uitvoering aan de ontwikkeling van de vereenvoudigde indicatiestelling van het CIZ en Min VWS

2007:3- daagse communicatietraining: Communication for Exellence

2003- 2007:
Project” Loket Wonen en Zorg”
Project is in 2003 ontwikkeld en in 2004 geïmplementeerd.
Het is een samenwerkingsverband tussen Meavita Thuiszorg en Woningcoöperatie Vestia Den Haag Zuidoost.
Werkzaam geweest als zorgadviseur bij het loket.

2004-2005: Project”Woonzorgzône Moerwijk”
Advies uitgebracht aan het bestuur over de inrichting van de toekomstige WMO loketten. Bestuur heeft in 2005 een beslisdocument kunnen presenteren aan de Gemeente Den Haag.

2003: Werkgroep medicatie
Advies geformuleerd ter voorkoming van foute toedieningen en een nieuw medicatieformulier ontwikkeld.

2003: Inwerkprogramma nieuwe collega samengesteld / Thuiszorg Den Haag


Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Ik kan goed omgaan met veranderde omstandigheden en kan mij goed aanpassen. Ik ben analytisch van aard waarbij research mij goed afgaat.
Ik ben gedreven om een goede uitvoer te geven aan mijn werkzaamheden. Ik ben nauwkeurig en objectief. Liever eerst de feiten en dan pas een mening. Ik kan goed in een team werken maar ook zelfstandig alleen. Ik vind het een uitdaging om nieuw beleid te ontwikkelen en dat om te zetten naar werkinstructies voor de medewerker. Projectmatig werken heeft ook mijn belangstelling.
Hobby's en interesses Ik lees graag en kijk graag tv series ( Crime ,CSI ) Ik heb 2 prachtige kleinzoons van 2 en 5 jaar waar ik graag mee naar buiten ga en dingen onderneem. Ik hou van koken.Referenties Bedrijf Haagse Wijk- en Woon zorg Om de referenties en contactgegevens van dit CV in te zien dien je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV