Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Receptie of callcenter parttime, MBO/ MTS, Sint maartensdijk

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 39 Woonplaats Sint maartensdijkKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Ik ben werkzaam bij de lidl als versspecialist en in mijn vrije tijd sta ik op evenementen om eerste hulp te verlenen volgens de richtlijnen van het Rode kruis, ik geef ook nog jeugdehbo op school en geef jongensturnles.
Werkervaring Sector: Callcenter
Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice
Ervaring: minder dan 1 jaar
  Sector: Detailhandel, winkel
Functie: Versmedewerker brood groente vlees vis bloemen
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Commercieel/ verkoop
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Cursus versspecialist gevolgd en goed afgerond, aantal cursussen EHBO hulpverlening gevolgd en succesvol afgerond. Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben collegiaal,stipt geen 9 tot 5 mentaliteit spontaan altijd bezig met mezelf ontwikkelen. Hobby's en interesses Mijn sporten en hobby's zijn:
Zwemmen, fitness, evenementenhulpverlening en ik zit in het noodhulp van het Rode kruis. Tevens geef ik aan mijn jongste zoon nog turnles.
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV