Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV medewerker hr backoffice zwolle, HBO/ HTS, Ommen

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 45 Woonplaats OmmenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring Ik heb ruime ervaring als HR medewerker, van werving en selectie tot ontslag en alles daar tussen in. Van opleidingen tot verzuim. Ook heb ik een periode stagegelopen bij Jacobs Dienstverlening (uitzendbureau) in Balkbrug op de loonadministratie. De opleiding PDL en de stage doe ik / heb ik gedaan om actie en gevolg op de P&O administratie beter te begrepen. ‘Als ik dit doe in de administratie, wat voor gevolgen heeft dat met het loon.
Voor meer informatie over wat ik allemaal gedaan heb, wil ik u graag verwijzen naar mijn LinkedIn profiel https://www.linkedin.com/in/antheasijtsma
Werkervaring Sector: Administratie, boekhouding
Functie: HRM P&O Training
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Ik heb de volgende diploma's:
HBO Personeelsadministratie (diploma NCOI) / MBO Medewerker Personeelszaken (diploma) / MHBO Kwaliteits-/Procesmanagement (diploma)

Ik ben nu bezig met PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie). Nog een module te behalen.
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken voldoende, schrijven onvoldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben een enthousiaste, initiatief nemende en verantwoordelijke medewerker. Door mijn leidinggevenden en collega’s ben ik vaak bestempeld als leergierig, betrouwbaar en flexibel. Op dit moment ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging voor minimaal 32 uren per week. Ik wil graag een inhoudelijke, uitvoerende baan met een divers takenpakket.

Structuur is voor mij van belang. Wanneer dit er niet is zorg ik ervoor dat er structuur komt. Problemen oplossen, analyseren en onderzoeken is iets wat ik graag doe. Daarbij heb ik graag contact met mensen en ben ik dienst-verlenend van aard. Gezelligheid en humor binnen een team waarbinnen ik mezelf kan zijn, en daarvoor worden gewaardeerd, vind ik belangrijk.
Hobby's en interesses Lezen (Nederlands en Engels), Fietsen, Tai Chi.Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV