Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV assistent supervisor, HBO/ HTS, Hoogvliet rotterdam

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 46 Woonplaats Hoogvliet rotterdamKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring VAN 2003-HEDEN
WERKGEFER NIPPON EXPRESS
FUCTIE Assistent supervisor
WERKZAAMHEDEN VERZENDKLAAR MAKEN BINNEN DE GESTELDE TIJD; CONTROLEREN OP KWALITEIT EN KWANTITEIT; Mede oprichter van check proces PROBLEEMEN OPLOSSEN;LEIDING GEVEN AAN teamleiders en MEDEWERKERS en houden van functionering en beoordelingsgesprekken CONTACT ONDERHOUDEN TUSSEN DE VERSCHILLENDE AFDELINGEN EN HET KANTOOR; ETC.
Werkervaring Sector: Transport, Logistiek
Functie: Management leidinggevend
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen nippon express intern 2017-2005
air cargo security awareness
awareness gassen in lading
medewerker luchtvracht
omgaan met lastige situaties
persoonlijk leidinggeven
rollen spel, persoonlijk stijlen
gesprekstechnieken
functionering en beoordelingsgesprekken
inventory control
hef/reach truck
5s , lean yellow belt
Ziekteverzuimgesprek medewerker
Vca basis veiligheid – behaald op 02-01-2008
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   engels: spreken zeer goed, schrijven zeer goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben gemotiveerd en wil mijn ervaring, kennis en drive inzetten als supervisor. Mijn doel is om hiervan voor uw organisatie, mijn collega?s, mijn medewerkers en voor mijzelf een succes van te maken. Ik word enthousiast als ik mijn medewerkers kan ondersteunen in het realiseren van hun doelstellingen en hun ontwikkeling.

Ik voel mij prettig in een warehouse omgeving waar ik (wij) moet(en) presteren.
Dit is alleen mogelijk als de onderlinge samenwerking op basis van openheid, vertrouwen, normen en waarden, collegialiteit, onderlinge kennis en de bereidheid om een extra stap te doen aanwezig is.
Hobby's en interesses voetbal en leanKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV