Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Financieel / Administratief, MBO/ MTS, Landsmeer

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 28 Woonplaats LandsmeerKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring 2006 – 2011 & 2015 – Heden Leen Bakker B.V: Verkoopmedewerker / Afdelingsverantwoordelijke / Sleutelhouder
Begonnen als vrachthulp en opgewerkt tot sleutelhouder in een leidinggevende functie in diverse vestigingen.

2010 - 2016 BAM-Hosting: Eigenaar
Als medeoprichter van BAM-Hosting heb ik zorg gedragen voor het samenstellen van de diensten en producten.

2010 – 2016 ReRo Sound: Lichtechnicus
Als lichtechnicus bepaal ik in overleg van een vaste band en de geluidstechnicus het uiterlijk van een lichtshow. Ik bouw een set op, draai het evement en bouw alles weer af. De optredens zijn bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, dorpsfeesten, trouwerijen of congressen en vinden door het hele land plaats.

2012 – Heden Handboogschutterij Pijlsnel: Jeugdbegeleider / Penningmeester (Vrijwilligerswerk):
Als jeugdbegeleider geef ik trainingen aan jeugdige nieuwkomers op de vereniging. Zodra zij meer gevorderd zijn help ik ze op weg naar competities. Sinds 2014 ben ik penningmeester in de vereniging.

2013 - 2013 Siebel / Aurum: Logistiek medewerker
In de drukke periode van November en December zorgde ik in het distributiecentrum van Siebel / Aurum de in- en uitgaande goederenstroom naar de filialen van Siebel en de klanten van Aurum.

2013 - 2015 Cartridge Depot: Stagair / Webshopmedewerker
Begonnen als een stage voor de opleiding Verkoopspecialist. In een vakantie van een vaste kracht heb ik een vestiging in Amsterdam WTC zelfstandig beheerd. Na enige tijd ben ik begonnen een webshop te realiseren ter ondersteuning van de fysieke winkels. Ik ben tevens betrokken geweest bij de ontwikkeling van het Print4Free-concept.
Werkervaring Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Administratief
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Detailhandel, winkel
Functie: Winkelmedewerker
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Detailhandel, winkel
Functie: Vestigingsmanager
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen 2003 – 2007: Over-Y College Amsterdam VMBO – Theoretische leerweg
2007 – 2009: ROC van Amsterdam Hilversum MBO-3 – Broadcast Engineer (BOL)
2013 – 2015: ROC van Amsterdam Hilversum MBO-4 – Verkoopspecialist (BBL)
2016: Kompas veiligheidsgroep: BHV + AED (herhaald in 2017, geldig tot september 2018)
2016 – 2017: Leen Bakker - LEF LOF (intern opleidingstraject Blokker holding)
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven goed   Engels: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Hobby's en interesses In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk te vinden bij de plaatstelijke handboogschutterij. Naast dat ik daar penningmeester ben, schiet ik gemiddeld 2 avonden in de week zelf mee.Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV