Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Teamleider Warehouse Zwolle, MBO/ MTS, Zwolle

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 58 Woonplaats ZwolleKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring 30 jaar ervaring als offsetdrukker, waarvan de laatste 7 jaar ook beheerder van het magazijn. Werkervaring Sector: Transport, Logistiek
Functie: Magazijnmedewerker
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Mavo 4
MBO AZ/PW
MBO Grafisch technicus
Cursus baliemedewerker PostNL
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven goed   Engels: spreken voldoende, schrijven voldoende   Duits: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Ik ben iemand met een grote werkmotivatie. Ik werk netjes en precies.
De laatste twee jaar het ik mij volledig ingezet als mantelzorger voor mijn zieke ouders. Vandaar dat ik de laatste twee jaar geen werkervaring op mijn CV heb.
Hobby's en interesses Ik verzameling en draai vinylplaten, daarnaast ben ik lid en vrijwilliger bij korfbalvereniging Oranje Zwart.Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV