Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Directiechauffeur, MBO/ MTS, Voorburg

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 44 Woonplaats VoorburgKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Werkervaring:

10-2017 – heden Directiechauffeur
Verhoef Select Drive B.V.
Rijden van diverse klanten, waaronder gedeputeerden (bijna dagelijks), collegeleden van verschillende gemeentes, directeuren van grote (internationale) organisaties, Kamerleden, alsook ook klanten van hotels en zorginstellingen.

08-2015 – 08-2017 Directiechauffeur
Noordzee Services
Rijden van diverse klanten, waaronder gedeputeerden (bijna dagelijks), collegeleden van verschillende gemeentes, directeuren van grote (internationale) organisaties, Kamerleden, alsook ook klanten van hotels en zorginstellingen.

06-2014 – 07- 2015 Directiechauffeur
AMDS Auto Motive Driver Services
Rijden van diverse klanten, waaronder Eerste Kamerlid (wekelijks) en directeuren van grote (internationale) organisaties. Ook regelmatig in het buitenland gereden. (België en Duitsland)

2001 – 2012 ICT Professional
Bedrijf: KPN Consulting (voorheen Getronics Consulting/PinkRoccade)

Als ICT Professional diverse opdrachten bij verschillende bedrijven uitgevoerd, waaronder:

NS Zoetermeer / Incident coördinator
KPN Houten / Service level manager
ABN AMRO A’dam zuid / Performance analyst
TPG Post Den Haag / Proces coördinator

1999 – 2000
Bedrijf: Ecojob
Als ICT beheerder verantwoordelijk voor database, -systeem, –en
werkplekbeheer.

1998 – 1999
Bedrijf: CMG Finance
Cobol programmeur junior
Werkervaring Sector: Transport, Logistiek
Functie: Chauffeur B
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Jaar Training/Cursus
2017 Herhalingsdag rijvaardigheid (Bruseco)
2017 Autovisie voor directiechauffeurs (Bruseco)
2016 AED reanimatie training bij Noordzee Services
2015 Incident Management (Bruseco)
2014 DEKRA D1 International Executive Chauffeur (Bruseco)
2014 Bruseco CCV D1 én International Executive Chauffeur DEKRA D1

2013 Randstad Professionals: Cool IT opleidingstraject tot Java programmeur
2012-2013 Post HBO IT Auditing Avans Plus
1998 CMG College Class Intro Programmeren COBOL
1996-1998 TU Delft Civiele Techniek
1994-1996 VWO
1988-1994 HAVO
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Na ruim 10 jaar op detacheringbasis in de ICT te hebben gewerkt, heb ik in 2014 jaar de keuze gemaakt mij volledig richten op het chauffeursvak. Een vak waar ik mijn kwaliteiten kan gebruiken en waar ik het iedere keer weer als een uitdaging zie om een veilige, vlotte en comfortabele rit te realiseren voor de VIP/passagier. Mijn persoonlijke eigenschappen zijn onder andere: communicatief sterk, geduldig, stipt, nauwkeurig, representatief, discreet, empathisch en gemotiveerd. Hobby's en interesses Tennis, wintersport, uitgaan, natuur, fotograferen, SchiermonnikoogDeze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV