Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV financieel administratief medewerker, MBO/ MTS, Gendt

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 47 Woonplaats GendtKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring B&P finance, financieel administratief medewerker - Arnhem Werkervaring Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Administratief
Ervaring: minder dan 1 jaar
  Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Administratief
Ervaring: minder dan 1 jaar
Opleidingen en cursussen Financieel administratief medewerker MBO 3 Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Duits: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B,C,E + Chauffeursdiploma Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Het roer om. Van zelfstandig ondernemer naar Chauffeur naar Financieel administratief medewerker. Door een ongeluk is het fysiek niet meer mogelijk om het zware beroep van vrachtwagenschauffeur uit te oefenen. Altijd was ik administratief secuur met cijfers en gegevens (als zelfstandig ondernemer veel ervaring opgedaan). Ik heb een grote mate van zelfdiscipline en houd van orde en structuur. Daarnaast noemen mensen me hulpvaardig en zorgzaam. Ik ben een doorzetter.
Dat komt ook omdat ik in ieder uitdaging wel een oplossing zie; Ik zal niet stoppen voordat een vraag is beantwoord of een probleem is opgelost. Laat het mij maar regelen.
Hobby's en interesses Wielrennen, skiƫn, wandelen, muziek luisteren, Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV