Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV verhuizer, MBO/ MTS, Berkel en rodenrijs

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 22 Woonplaats Berkel en rodenrijsKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring restaurants, bouwmarkt en schoonmaakbedrijf.

stages, sportvereningingen en zwembad.
Werkervaring Sector: Bouw, vastgoed
Functie: Bouwopruimer sloper
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen middelbare en mbo opleiding afgerond. Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer JaDeze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV