Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Magazijn medewerker, MBO/ MTS, Amsterdam

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 131 Woonplaats AmsterdamKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring SDR elktrobedrijf te amsterdam (stage en werk )
Als elektro monteur waren mijn werkzaamheden,het vervangen van oude bedrading en het vervangen van meterkasten.

Beveiligermederwerker, als beveiliger waren mijn werkzaamheden, het surveilleren in supermarkten en het beveiligen van objecten.
Werkervaring Sector: Productie, food
Functie: Productiemedewerker
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Beveiliging
Functie: Beveiliger
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Installatie, elektrotechniek, Telecommunicatie
Functie: Elektricien/ elektrotechnicus
Ervaring: minder dan 1 jaar
Opleidingen en cursussen Kennis met soft en hard ware.
Elektro opleiding (diploma) Regiocollege te zaandam
Beveiliging opleiding(diploma) Regiocollege te Nieuwegein
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken goed, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer NeeKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV