Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Personeelsplanner 15 jaar ervaring, MBO/ MTS, Almere

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 59 Woonplaats AlmereKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Motivatie.
Ik wil me even kort voorstellen.
Ik heb 15 jaar ervaring als operationele personeelsplanner.

Mijn passie ligt in het plannen met mensen en uiteraard de daarbij behorende dienstverlening.

Het maken en naleving van de planning en de administratieve evenals backoffice taken die daarbij behoren zijn voor mij geen probleem.
Werkervaring Sector: Overheid , non profit
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Zakelijke dienstverlening
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Mavo 4
MBO4 werkervaring
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven goed   Duits: spreken zeer goed, schrijven goed   Engels: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs A,B,E Eigen vervoer JaDeze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV