Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Parttime interieurverzorgster Communicatief en klantgericht, MBO/ MTS, Oss

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 65 Woonplaats OssKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring n.v.t. Werkervaring Sector: Facilitaire dienst, schoonmaak
Functie: Schoonmaakmedewerker
Ervaring: minder dan 1 jaar
Opleidingen en cursussen mulo,
typ diploma,
bachbloesems,
voetreflex
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B,E Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Naast zelfstandig werken, ben ik gericht op een goede samenwerking met collega’s, ben stressbestendig en straal vertrouwen uit. Ik ben een enthousiasmerende medewerkster.
Ik ben commercieel en vind het een uitdaging om het pro-actief signalen verder uit te bouwen. Ik vind het leuk en uitdagend om op alle niveaus te communiceren.
Communicatief, Klantgericht, prioriteiten kunnen stellen, overtuigend en moedig, onderhandelen,
probleem oplossend vermogen.
Daarnaast kan ik uitstekend luisteren.
Hobby's en interesses Mijn hobby's zijn:
wandelen, fietsen, schilderen, tuinieren. fotograveren.
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV