Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Grondstewardess Luchtvaartdienstverlener opleiding gevolgd, MBO/ MTS, Hoofddorp

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 21 Woonplaats HoofddorpKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Stages:
-KLM PG : Grondstewardess
-KLM Airside : Grondstewardess
-TUIfly : Cabin Attendant
-Hilton London : F&B medewerker

Werkervaring:
-Hilton Schiphol : F&B mederwerker en Banqueting mederwerker
-Beachclub Bloomingdale: Bediening
-Japans restaurant Sumo: Bediening
-Japans restaurant Itoshii: Bediening
Werkervaring Sector: Luchtvaart
Functie: Stewardess / steward
Ervaring: minder dan 1 jaar
  Sector: Horeca
Functie: Bediening
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Luchtvaartdienstverlener - Niveau 4 afgerond.
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs A,B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Gedreven, loyaal en servicegericht zijn woorden die mij goed omschrijven. Als teamplayer houd ik niet alleen rekening met de belangen van de klant, maar ook met die van mijn collega?s en leidinggevenden. Hobby's en interesses Sport, reizen, lezen en winkelen.
Ik heb 12 jaar geturnd en 5 jaar gevoetbald.
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV