Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Assistent medewerker intake en service parttime brede ervaring, MBO/ MTS, Apeldoorn

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 62 Woonplaats ApeldoornKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Van oktober 2006 tot 11 mei 2018 was ik werkzaam als Assistent commerciele buitendienst bij Juresta Apeldoorn. In verband met het opheffen van de afdeling ben ik nu werkzoekend.

Ik was 6 maanden werkzaam bij Spits Apeldoorn. Mijn taak was het verzamelen en klaarmaken van medicijnen die machinaal verpakt werden voor distributie naar zorginstellingen.

Ruim 22 jaar was ik werkzaam als analiste bij NIZO food research in Ede. Ik analyseerde o.a zuivelproducten, bloed-, urine- en feacesmonsters. Door fusies in de zuivelindustrie werd mijn baan opgeheven.
Werkervaring Sector: Callcenter
Functie: Out bound
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Productie, food
Functie: Inkoop/ kwaliteitscontrole
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Pharma, onderzoek
Functie: Inkoop/ kwaliteitscontrole
Ervaring: minder dan 1 jaar
Opleidingen en cursussen Ik ben opgeleid als analytisch-chemisch laborant op mbo-niveau en rondde de opleiding in 1977 af met het behalen van mijn diploma.
Cursurssen:
Computer rijbewijs, diploma juni 1998
Secretaresseopleiding, diploma mei 2002
Medisch secretaresse, diploma juli 2004
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken voldoende, schrijven voldoende   Fries: spreken voldoende, schrijven onvoldoende Overige informatie Rijbewijs B,E Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Door ervaring in mijn werk en persoonlijke contacten kan ik goed en kritisch luisteren naar mensen en zonodig advies geven. Ik ben betrouwbaar, eerlijk en discreet. Logisch nadenken en goed kunnen organiseren waren in mijn werk als analiste vereiste eigenschappen. Goed kunnen plannen is een eigenschap die mij zowel op het werk als prive veel rust en overzicht geeft. Hobby's en interesses Het lezen van de krant houdt mij op de hoogte van het belangrijkste nieuws. Tuinieren geeft mij veel ontspanning en voldoening. Verder bezoek ik af en toe graag musea en verkennen mijn man en graag per scooter de prachtige omgeveving van Apeldoorn.Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV