Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV secretaresse, MBO/ MTS, Echt

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 50 Woonplaats EchtKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Vanaf 1994 tot sept 2018 secretaresse en ook juridisch secretaresse bij CNV Vakmensen.

Juridisch secretarieel medewerker bij DAS via uitzendbureau

Administratief medewerkster/secretaresse bij diverse bedrijven o.a. Kadaster en GGD

Commercieel administratief medewerker bank

Administratief secretarieel medewerker bij Rijkswaterstaat Werktuigkundige en Electrotechnische Dienst (stage en werk)
Werkervaring Sector: Overheid , non profit
Functie: Secretarieel
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Juridisch
Functie: Secretarieel
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Specialisatie juridisch secretaresse bij Schoevers
Ecabo Commercieel Administratief Medewerkster Bank
MEAO secretarieel
HAVO

Procesrecht
Sharepoint
Verdiepingscursus Word en Excel Powerpoint
Outlook
Sociale zekerheid en wetgeving
Spelling en taaltips
Effectief samenwerken Kernwaardentraining
Klantgericht communiceren en
Juridische dienstverlening
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Organiseren en plannen gaan mij goed af en daarbij ben ik creatief en praktisch in de uitvoering. Wanneer er veel uitgezocht moet worden voel ik me in mijn element. Ik heb plezier in de afwisselende werkzaamheden. Het juridische vakgebied heb ik altijd boeiend gevonden vanwege de complexiteit, de vereiste nauwkeurigheid en puur uit interesse. Ik werk zorgvuldig. Ook in hectische situaties blijf ik rustig, gefocust en houd gemakkelijk het overzicht.

Het geeft mij een goed gevoel wanneer ik mensen kan helpen. Door goed te luisteren, weet ik al snel wie wat nodig heeft. Eerlijkheid, vertrouwen en rechtvaardigheid zijn voor mij ‘kernbegrippen’. Persoonlijke aandacht geven aan klanten en collega’s doe ik graag.

Mijn collega's omschrijven mij als volgt: accuraat, betrouwbaar, flexibel, behulpzaam, loyaal, creatief, luisterend oor, klantgericht, bewaart rust in hectische situaties, eerlijk, bereid om iets extra's te doen
Hobby's en interesses creatief met foto's/kaarten maken/bewerken

Lid van Buurtteam, oren en ogen van de buurt

Bestuurslid Buurtvereniging, ledengegevens verwerken en actualiseren en organiseren van diverse activiteiten
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV