Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV werkvoorbereider, MBO/ MTS, Leiden

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 52 Woonplaats LeidenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Werkervaring:
2006-Heden Royal van Lent, allround vakman.
Royal van Lent levert internationaal custom build luxe jachtbouw. Hier ben ik werkzaam op de afdeling werktuigbouwkunde. Dit betekent onder andere het lezen van de tekeningen, het voorbereiden van het werk, materiaalbestellingen en kwaliteitscontrole.
1987-2006 Drakenburgh B.V.
Constructiebankwerker op hoog innovatief niveau. Hier was ik werkzaam op uiteenlopende bekende projecten zoals de Hogesnelheidslijn en Heerema.
1984-1987 Van der Nat
Constructiebankwerker in de bouwsector

Werkervaring Sector: Techniek industrie
Functie: Metaalbewerker
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Maritiem
Functie: Jachtwerfbouw
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Opleidingen:
2009 TIG-lassen(NIL),
2007 Pijpenbewerker differentiatie Pijpenbewerken ROC Leiden
2005 Basisveiligheid (VCA)
1989-1991 Constructie Bankwerker/lasser(SOM)
1987-1989 Booglassen(NIL)
1979–1983 Mechanische techniek (lts Leiden)

Cursussen:
2016 Veilig Hijsen en Heffen (Mennens )
2012 Praktische basiskennis Hydroliek (ROC Leiden)
2011 Roxtec Installation Training
2001 Veilig Hijsen (Mennens Schiedam)
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs A,B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben zeer kwaliteitsbewust en werk nauwkeurig en gedisciplineerd. Dit probeer ik ook over te brengen op leerlingen welke aan mij worden toegewezen. Hobby's en interesses Archeologie, natuur, luchtvaartKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV