Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV manager, HBO/ HTS, Rotterdam

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 51 Woonplaats RotterdamKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring Sales manager Vecom Chemicals Werkervaring Sector: Groothandel
Functie: Commercieel/ verkoop
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Nyenrode masterclasses:
- Finance
- Verander management
- Bedrijfskunde
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Duits: spreken goed, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Ik ben een enthousiaste verander-manager met een brede kennis van inkoop- en verkoopmanagement. Met mijn jarenlange ervaring ben ik van vele markten thuis. Nieuwe materie maak ik me snel eigen en ik weet me vlot in te leven in mijn omgeving.

In mijn werk ben ik een echte bruggenbouwer: Ik leg contacten, breng partijen bij elkaar en weet het gezamenlijk belang te benoemen. Ik brengen zaken terug tot de kern, kom snel in actie en ben besluitvaardig. Met mijn coachende leiderschapsstijl sta ik midden in mijn team en weet ik iedereen dezelfde kant op te krijgen. Daarbij verlies ik de organisatiedoelen niet uit het oog: uiteindelijk moeten de resultaten voor zich kunnen spreken.

Bij voorkeur werk ik in een dynamische, commerciële omgeving waarin mijn ondernemerschap en creativiteit tot hun recht komen. Het kick-starten en begeleiden van veranderings¬processen – daar ligt mijn kracht.
Hobby's en interesses actief bezig met Trim Hockey.
Tevens jeugd scheidsrechter voor de hockey jeugd bij HC Rotterdam
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV