Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV helpdesc medwerker, MBO/ MTS, Leiden

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 30 Woonplaats LeidenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring zie cv Werkervaring Sector: Callcenter
Functie: Helpdesk
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen zie cv Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   engels: spreken goed, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik heb een brede interesse en ik ben ook in meerdere vakgebieden inzetbaar, dat maakt mij een echte multipotentialist. Tijdens mijn werk toon ik altijd grote betrokkenheid. Ik ga graag aan de slag met nieuwe ideeën en plannen, dat geeft mij veel energie. Mijn nieuwsgierigheid maakt dat ik mij zaken ook snel eigen maak.

Als het contact met mensen om mij heen eenmaal gelegd is kan ik goed de verbinding maken en houden door mijn empathisch vermogen.
Hobby's en interesses In mijn vrije tijd kook ik graag voor mijn gezin, familie en vrienden. Ik ben dol op het plannen van uitjes. Qua sport fitness ik graag. Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV