Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Huismeester, MBO/ MTS, Heythuysen

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 51 Woonplaats HeythuysenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring In de bouw gewerkt o.a. als timmerman, schilder, afbouwen, loodgieter en meer.

In de beveiligingsbranche in de horeca, camera toezicht, surveillance enz.

In de recreatieve sector op vakantieparken, hotels en evenementen.

Op de vrachtwagen bij diverse bedrijven o.a. Clair en Eef als bouwer stands internationaal en inrichten stands tevens vervoer vrachtwagen combinatie.
Werkervaring Sector: Facilitaire dienst, schoonmaak
Functie: Conciƫrge/ beheerder
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Beveiliging
Functie: Objectbeveiliging
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Bouw, vastgoed
Functie: Timmerman
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Door de vele vormen van werkzaamheden een schat van ervaring opgebouwd op diverse gebieden in de bouw , beveiligingsbranche en recratieve sector. Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B,C,E + Chauffeursdiploma Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben een persoon die niet van houd eentonig werk houd maar van uitdagingen.
Tevens een vader die een goed voorbeeld wil zijn.
Veel gewerkt via uitzend organisaties.
Geen 9 tot 5 mentaliteit maar die wel aan de rem trekt als ze te veel vergen van hem of anderen.
Als iedereen zich aan de afspraken door het vuur gaat voor iedereen.
Hobby's en interesses Hobbys mijn gezin.
Mijn usa auto's en trailer waar ik 7 maanden per jaar ben.
En voor de rust vissen.
Tevens klussen op de camping en auto's.
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV