Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Administratief, MBO/ MTS, Kimswerd

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 48 Woonplaats KimswerdKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Van 2005 t/m 2017 als apothekersassistente gewerkt bij verschillende apotheken.

In het jaar 2002 en 2003 gewerkt als administratief medewerkster bij de Postbank in Leeuwarden.
Werkervaring Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Administratief
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Financiele diensten, bank, verzekeringen
Functie: Administratief
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen Deeltijdopleiding apothekersassistent te Leeuwarden. Diploma behaald in 2005

Atheneum RSG te Harlingen. Diploma behaald in 1989
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik werk zeer nauwkeurig, want ik ben een pietje precies. Ik ben een integer persoon met een luisterend oor.Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV