Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Bijrijder, MBO/ MTS, Almere

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 45 Woonplaats AlmereKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Ik bij de PostNL gewerkt als witgoed bezorger.
Ik heb Bij de BCC gewerkt als inbouw installateur en bij de BCC heb ik de gelegenheid gehad om ook als installateur aan de slag te gaan.
Ik heb bij de Wiver gewerkt als particulier en interne verhuizing.
Werkervaring Sector: Installatie, elektrotechniek, Telecommunicatie
Functie: Elektricien/ elektrotechnicus
Ervaring: minder dan 1 jaar
Opleidingen en cursussen Ik heb mijn diploma behaald voor Gelderman- elektricien

Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Ik ben iemand die er van houd om dingen aan te pakken. Ik kan goed met klanten omgaan, en ben altijd bereid om extra hulp aan te bieden. En kan ook altijd goed omgaan met collega’s want dat vind ik belangrijk als bijrijder of installateur.Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV