Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV zorg horeca detailhandel, MBO/ MTS, Den Haag

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 29 Woonplaats Den HaagKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Ben op dit moment in vaste dienst bij CSU.
Heb ongeveer 2 jaar in een schoenenwinkel gestaan als verkoop medewerker.
Werkervaring Sector: Facilitaire dienst, schoonmaak
Functie: Schoonmaakmedewerker
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Horeca
Functie: Gastheer/ gastvrouw
Ervaring: minder dan 1 jaar
  Sector: Detailhandel, winkel
Functie: Winkelmedewerker
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen Cursus voor sanitair certificaat behaald.
Opleiding horeca medewerker niveau 1 diploma behaald.
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   engels: spreken voldoende, schrijven onvoldoende Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen ik ben niet het type dat hele dag wil stil zitten er is altijd wel iets dat ik kan doen of wil doen,ik hou er van om nieuwe dingen aan te leren en hierdoor kan ik zelf zelfstandig taken uitvoeren.
Hobby's en interesses In het het weekend kook/bak ik altijd uitgebreid samen met mijn dochtertje.
In mijn vrije tijd knutsel ik ook graag.
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV