Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Administratief/ Receptie/ Telefoniste, MBO/ MTS, Boxmeer

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 56 Woonplaats BoxmeerKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Zie werkervaring vorige blad Werkervaring Sector: Horeca
Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Agrarisch
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Transport, Logistiek
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Ruime ervaring Office
Mavo diploma
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben goed gehumeurd en heb een vriendelijke uitstraling, ik werk graag met mensen en in teamverband. Verder kan ik van mezelf wel zeggen dat ik hartelijk, stress bestendig en zeer flexibel ingesteld ben.
Zelfstandig werken en doorzettingsvermogen is ook een kwaliteit die ik bezit, kortom ik geef niet snel op.
Hobby's en interesses Ik ben graag in de natuur en wandel ik graag en ga er regelmatig met mijn man op uit met onze motor.
Een andere hobby van mij is fietsen of tuinieren, maar ik vind het ook leuk om met een goed boek lekker te relaxen.
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV