Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV senior inkoop, HBO/ HTS, Haaksbergen

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 48 Woonplaats HaaksbergenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring Inkoop
purchase manager
Product manager
Product ontwikkeling
PR
Coordinattrice
Projectleider
strategisch inkoper
productie planner
Hoofd inkoop
Werkervaring Sector: Techniek industrie
Functie: Projectmanager
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Productie, food
Functie: Productmanager
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Groothandel
Functie: Inkoop/ kwaliteitscontrole
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Ihbo de Maere, bedrijfskunde Textiel
Nevie 1
Nevie 2
Indesign/Photoshop
Logistic manager
Contract managment
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Gedreven commerciële vrouw
wat duidelijke structuren biedt en constructief te werk gaat. LEAN-sigma is een verborgen talent. Veel ervaring en kennis van bedrijven waarbij een zeer sterk analytisch vermogen. Vermogen om creatief te denken waardoor je tot innoverende en strategische besluiten kan komen. Met een goed resultaat wat dat is de drijf. Sterk empathisch vermogen waardoor leiding geven vanzelf gaat.
Hobby's en interesses Food en wine en koken. Mijn gezin, erop uit gaan in de natuur met de hond. Voorzitter van de tennisclub en het coördineren van collectes.
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV