Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV verzuim, HBO/ HTS, Etten-leur

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 39 Woonplaats Etten-leurKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring Bewindvoerder WSNP
Sociaal.nl Schuldsanering | januari 2006- heden
• Als bewindspersoon fungeer ik als persoonlijke casemanager van particulieren met ernstige schuldenproblematiek. Vanuit die rol zijn werkzaamheden: afleggen van huisbezoeken, bijwonen van zittingen bij de rechtbank in kader van hoor en wederhoor, verslaglegging, correspondentie met schuldenaren, schuldeisers, rechtbank en derden, financiële afwikkeling van de schuldsanering, berekening vrij te laten bedrag, berekening aflossing boedelrekening. Hierbij ben ik aanspreekpunt vanaf start WSNP- regeling tot verlening schone lei na gemiddeld 03 jaar.
• Als bewindvoerder is een ruime kennis opgedaan aan wet- en regelgeving op het gebied faillissementswet, burgerlijk wetboek sociale zekerheid en overige aanverwante wetgeving.
Assistent bewindvoerder
Sociaal.nl schuldsanering | januari 2005- december 2005
• Werkzaamheden uitvoeren als bewindvoerder met een eigen case- load met uitzondering van zittingen bij de rechtbank.

Schuldhulpverlener ( stagiaire)
Sargas | september 2004- december 2004
• Opleiding schuldhulpverlening via Assesor en stage bij gemeente Goes op de afdeling schuldhulpverlening.

Terugkeerfunctionaris (stagiaire)
P.I. Tilburg | september 2002 - juli 2003
• In het kader van het derdejaars stage gelopen in de Penitentiaire Inrichting Tilburg als terugkeerfunctionaris. Werkzaamheden gericht op het begeleiden van illegale vreemdelingen naar land van herkomst door middel van gesprekken (indien nodig met behulp van een tolk) en overleg met vreemdelingendiensten.
Werkervaring Sector: Financiele diensten, bank, verzekeringen
Functie: HRM P&O Training
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Financiele diensten, bank, verzekeringen
Functie: Speciaal beheer
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Casemanager Regie op Verzuim
CS- opleidingen | 2018
Diploma behaald in november 2018

Sociaal Juridische Dienstverlening
Hogeschool Zuyd te Sittard | 2000-2004

Delf 1 en Delf 2
Université Jean Monet te Saint- Etienne (fr)
Centre International de Langue et civilisation | 1998- 1999
DELF 1 & DELF 2 Diplome d’ etudes en langues Française
Door het behalen van beide diploma’s was geen taaltest meer nodig voor het starten van een universitaire opleiding in Frankrijk.

Nen- certificering schuldhulpverlening
LearncareI | 2010 en 2015
Cursus schuldhulpverlening op basis van de richtlijnen van KIWA. Cursus is vooral gericht op de theorie behorende bij het vak schuldhulpverlening.


Bewindvoerder voor niet advocaten
OSR Juridische opleidingen | 2005
10 daagse cursus waarbij de wet- en regelgeving voor het vak bewindvoerder is uitgelegd. Cursus afgerond met een mondeling examen waarbij wet- en regelgeving is getoetst.


Berekening vrij te laten bedrag
Assesor | 2015 en 2017
Verplichte PE- dag die iedere twee jaar gevolgd dient te worden in verband met wijzigingen in het wet- en regelgeving ten aanzien van beslagvrije voet en vrij te laten bedrag.

Diverse eendaagse cursussen in het kader van PE- punten
Diverse instanties | vanaf 2006 jaarlijks 12 punten ( 6 kennispunten en 6 vaardigheidspunten)
Onder andere Huwelijks vermogensrecht 2018 ( Assesor), Effectief communiceren (Learncare), Omgaan met mensen met een psychische problematiek.
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Frans: spreken voldoende, schrijven voldoende   Engels: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik heb gekozen voor de opleiding Crov omdat ik het belangrijk vind om mensen een perspectief te bieden, een toekomst. Het perspectief moet dan het best haalbare resultaat zijn. Ik word blij wanneer ik resultaat bereik door het voeren van een goed gesprek, waarbij de zelfredzaamheid en eigenwaarde niet wordt aangetast. Ik kan goed informatie zoeken en uitdiepen. Ik ben flexibel, geordend, betrouwbaar en loyaal. Ik ben ook geduldig, empathisch, nauwkeurig en beschik over een gezonde dosis humor. Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV