Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Archiermedewerker, informatie manager, records mananger DIV Mede, HBO/ HTS, Assen

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 56 Woonplaats AssenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring Geen Werkervaring Sector: ICT, Automatisering
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Pharma, onderzoek
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen 2018 - Heden
Functioneel gegevensbeheerder Verantwoordelijk voor het uitvoeren van de taken volgens
• artikel 35 gegevensbeschermingseffectbeoordeling
• artikel 36 Voorafgaande raadplegingen
• artikel 37 Aanwijzing van de functionaris voor gegeevnsbescherming
• artikel 38 positie van de functionaris voor gegevensbescherming
Het meest belangrijke artikel 39 taken van de functie voor gegevensbescherming van de AVG
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken goed, schrijven voldoende   Engels: spreken goed, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs A,B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik typeer mijzelf als een ondernemend type, die taakgericht, zakelijk en klantgericht is.
In mijn werk houd ik van variatie, ben ik gedisciplineerd en heb ik aandacht voor details.
Hobby's en interesses In mijn vrije tijd geef ik les in Aiki jiu-jitsu, Yawara Jiu-jitsu en weerbaarheid trainingen. Hierin heb ik de 5e dan graad, dit doe ik al vanaf mijn 4e levensjaar.
Ik heb regelmatig het genoegen om te mogen fungeren als gastdocent bij scholen en universiteiten waar ik dan een aantal lessen verzorg in mijn Krijgskunst, bijvoorbeeld op sportdagen.
Op 22 Oktober 2011 heb ik een workshop gegeven over beheer en behoud van documenten. Dit heb ik gedaan bij Springboard in Roden
Ik was secretaris van het buurthuis in Assen Noorderpark. Mijn verantwoordelijkheden hierin waren: vergaderingen beleggen, in nood gevallen notuleren en verslagen schrijven, jaarverslagen maken, organiseren van een wijkfeest
Hobby's
Fitness, en hardlopen, zwaardkunsten, krijgskunsten
Fotografie is mijn tweede hobby en met name portret, model- en studiofotografie.
Via LinkedIn heb ik een aantal aanbevelingen ontvangen van diverse oude collega's waarmee ik in het verleden heb samengewerkt.
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV