Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Administratief, MBO/ MTS, Goirle

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 39 Woonplaats GoirleKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Gewerkt bij diverse callcentra en in de beveiliging.

Werkervaring Sector: Callcenter
Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Beveiliging
Functie: Beveiliger
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen Korte cursus administratief Talent. Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken goed, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Leer dingen snel in de praktijk, praktisch ingesteld, observerend en niet bang om dingen te vragen. Hobby's en interesses Lezen, Formule 1 kijkenDeze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV