Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV beleidsmedewerker/administratief, Universitair, Lemmer

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 58 Woonplaats LemmerKennis, opleidingen en ervaring Opleiding Universitair Stages en werkervaring Werkervaring:
1) Bij Kvk's:
Advisering van het bestuur en commissies van de KvK op diverse beleidsterreinen en uitvoering van dat beleid, met name op het gebied van regionale economie, ruimtelijke ordening en verkeer en vervoer, externe vertegenwoordiging van de KvK bij overheden en instellingen, secretariaatsvoering voor ondernemers- en winkeliersverenigingen, uitvoering van projecten en onderzoek op bovenstaande gebieden, analyseren en bijhouden van statistische informatie en gegevensbestanden, economische rapportages opstellen, redactielid van de Kamerkrant (>35.000 lezers)
2 Bij gemeenten:
Ondersteuning Portefeuillehouder EZ en advisering college B&W, opstellen en uitvoeren van economisch beleid, waar onder het markt- en standplaatsenbeleid, acquisitie en begeleiding verkoop van bedrijventerreinen, contact onderhouden met bedrijfsleven en ondernemersverenigingen, externe vertegenwoordiging van de gemeente
Werkervaring Sector: Zakelijke dienstverlening
Functie: Advies consultancy
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Overheid , non profit
Functie: Advies consultancy
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Taal: Engels; Schrijven zeer goed Spreken zeer goed
Taal: Spaans; schrijven matig spreken matig
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Frans: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Duits: spreken zeer goed, schrijven zeer goed Overige informatie Rijbewijs B,E Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Zie CV Hobby's en interesses Zie CVDeze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV