Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Projectleider, Universitair, Utrecht

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 43 Woonplaats UtrechtKennis, opleidingen en ervaring Opleiding Universitair Stages en werkervaring WERKERVARING

2008 – eind 2017 bij Landelijk Bureau GroenLinks

Senior Projectleider (2014 – eind 2017)
Het leiden van diverse, grote projecten met veel stakeholders in een dynamische, complexe omgeving waar alles onder een vergrootglas ligt.

Mijn taak bestond er in om elk project, ongeacht de inhoud, tot een klinkend resultaat te brengen. Dat betrof vaak projecten die een verandering teweeg moesten brengen, intern of extern: bijvoorbeeld de invoering van nieuwe (digitale) systemen (o.a. CRM), verandering van processen en werkwijzen (o.a. invoeren projectmatig werken), of het invoeren van geheel nieuwe inspraakmogelijkheden voor de leden (o.a. het mogelijk maken van digitale referenda). Daarnaast was ik eindverantwoordelijk voor grote evenementen zoals verkiezingscongressen, waarin de belangen zeer divers waren, de risico’s groot (o.a. wegens grote media-aandacht) en de budgetten fors.

In al die projecten ben ik de verbinder en aanjager. Daarbij ben ik een strategische adviseur en gesprekspartner voor bestuurders. Ik ben zeer toegankelijk, enthousiast en overtuigend. Ik neem vaak het initiatief tot verbeteringen en weet daarin de sleutelfiguren mee te krijgen.

De afstemming met opdrachtgevers, uitwerken van projectplannen, beheren van budgetten, motiveren en activeren van medewerkers horen vanzelfsprekend tot het werk. Door te schakelen in communicatiestijl en oog te houden voor ieders belang zorg ik voor een breed draagvlak en de beste resultaten.

In deze functie was ik ook BHV-Ploegleider (sinds 2014) en Vertrouwenspersoon (sinds 2016).

Projectmanager (2011– 2014)
Het leiden en managen van projecten die grotendeels waren gericht op de interne bedrijfsvoering, zoals verbouw eigen pand (rijksmonument), invoering CRM, uitrol projectmanagement binnen de organisatie. Daarbij intensieve samenwerking met directie en MT, stuurgroepen, medewerkers. Rapportages aan en overleg met bestuur. Onderhouden relaties met (zakelijke) contacten. Een sterk analytisch oog voor het verbeteren/efficiënter maken van processen bij eigen werk en dat van collega's.

(Project)Organisator (2008 – 2011)
Organisatie van evenementen en bijeenkomsten voor GroenLinks, zoals alle praktische zaken rond congressen, campagnebijeenkomsten, trainingen en tours van politici. Altijd een stapje harder wanneer nodig en met het grote overzicht, maar ook veel oog voor detail zodat iedereen een goede ervaring heeft.
Van 2009 – 2011 was ik tevens voorzitter van de Ondernemingsraad.
Werkervaring Sector: Overheid , non profit
Functie: Projectmanager
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Faculteit Natuur- en Sterrenkunde, Universiteit Utrecht (1994 – 1999)
Studie Theoretische Sterrenkunde (judicium met genoegen)
Een zeer stevige studie met een basis van wiskunde en natuurkunde. In de studie maak je je onderzoeksvaardigheden, analytische kwaliteiten en de omgang met ICT-systemen eigen.

VWO “Het Assink” (1988 – 1994)
vakkenpakket met Nederlands , Engels, Frans, Geschiedenis, Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde A, Wiskunde B (gemiddeld eindcijfer 9)


CURSUSSEN
Projectmanagement (in company training) (2016)
Basismodule Vetrouwenspersoon via AETOP (2016)
BHV ploegleider via Falck (2014, 2015)
BHV via Falck (2014, 2016)
“Leidinggeven aan projecten” via ICM (2011)
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben een stevige, resultaatgerichte projectleider met een groot analytisch inzicht.

Ik verbind en kan een vertaalslag maken tussen mensen met een verschillende communicatiestijl.
Ik werk graag met het team aan een gedragen resultaat, maar kan ook op eigen benen staan.

Ik ben organisatorisch en planmatig sterk, vindingrijk en evenwichtig.
Anderen omschrijven mij als zeer stabiel en stressbestendig, en ervaren het samenwerken met mij (op gelijke voet of in een aansturende rol) als prettig, betrouwbaar en constructief.

Ik breng initiatief in een organisatie, en door slim en flexibel te reageren op (veranderende) omstandigheden realiseer ik een efficiëntieslag in processen en procedures. Met mijn ervaring en competenties leid ik grote projecten en manage ik complexe omgevingen met diverse stakeholders.

Ik ben betrokken bij mijn omgeving en een gedreven kracht met hart voor de zaak!
Hobby's en interesses Naast het werk heb ik een actief gezinsleven met mijn partner, onze zoon (2015), onze pleegdochter (2017) en onze drie honden. We trekken er graag samen op uit! Als de tijd het toelaat ontwerp en maak ik graag eigen meubels.

Ik ben sinds jaar en dag in de weer voor dieren die het minder goed getroffen hebben. Zo ben ik actief geweest voor de Dierenbescherming, het asiel in Utrecht (tussen de dieren maar ook als initiator van de eerste website). Op dit moment ben ik bestuurslid/ penningmeester van een stichting die in Spanje een asiel ondersteunt.

Tijdens mijn studie Sterrenkunde werd ik snel actief voor de studievereniging A-Eskwadraat. Naast een jaar als bestuurslid heb ik in vele commissies (o.a. symposium, grote studiereis) mijn organisatorische kracht met plezier ingezet en ontwikkeld.
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV