Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Consultatiebureau assistente , MBO/ MTS, Leidschendam

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 28 Woonplaats LeidschendamKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Stage bij diverse kapper winkels.
Werkervaring kappen van haren, afspraken maken onderandere telefonisch en per e-mail. Verkopen van haar producten. Ervaring met het knippen van kinderen van baby tot tiener. Opmaken van kassa telling via de computer.
Werkervaring Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Assistent
Ervaring: minder dan 1 jaar
  Sector: Wellness, uiterlijke verzorging
Functie: Kapper
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Mbo 3 kapster Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs A,B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Goede contactuele eigenschappen met zowel kinderen en volwassenen. Ge´┐Żnteresseerd in mensen in wat ze doen en hun beweegt. Stres bestendig. Leergierig in nieuwe uitdagingen. Hobby's en interesses Sportschool 2 avonden in de week. Onze dochter van 15 maanden verzorgen met veel plezier en liefde. Interesse in nieuwe ontwikkeling van onder andere mode en gezicht verzorging.Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV