Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Smaaktester, theesommelier, Universitair, Utrecht

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 30 Woonplaats UtrechtKennis, opleidingen en ervaring Opleiding Universitair Stages en werkervaring feb 2018 - heden Simon Levelt, Arnhem
Functie: Winkelmedewerker
Werkzaamheden: Het adviseren van klanten bij aankoop van thee en koffie. Winkelbeleving waarborgen door middel van proeverijen. Organiseren en geven van workshops en demonstraties gerelateerd aan thee en koffie in de winkel en daarbuiten.
nov 2006 – jan 2019 Albert Heijn Driessen, Elst
Functie: Caissière B Werkzaamheden: Kassa, zelfscan en infobalie.
Vrijwilligersfuncties
jul 2016 – Heden Scouting Regio Zon, Gelderland
Functie: Trainer Werkzaamheden: Organiseren en het geven van trainingen aan vrijwilligers op verschillende gebieden. Scouting inhoudelijk maar ook vaardigheden zoals gespreks- en evaluatie technieken.
nov 2011 - heden VEKO, Elst
Functie: Begeleider jeugdprins & raad Werkzaamheden: Begeleiden van de jeugdraad. Contact verzorgen en onderhouden tussen verschillende verenigingen.
sep 2007 – sep 2017 Scouting Elst, Elst
Functie: Diverse Werkzaamheden:Maken en uitvoeren van opkomsten en zomerkampen. Ledenadministratie. Teamleider van een team van 5 vrijwilligers. Waarborgen van de kennis en training van de staf. Pr.
Werkervaring Sector: Detailhandel, winkel
Functie: Winkelmedewerker
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen feb 2018 – jun 2020 Leerjaar 2 Theesommelier traject
International tea and coffee academy, Zeewolde
sep 2017 – okt 2018 Leerjaar 1 Theesommelier traject
International tea and coffee academy, Zeewolde
sep 2011 - jan 2014 Universitair, Master Milieu-maatschappijwetenschappen (behaald)
Radboud Universiteit, Nijmegen
sep 2007 - jul 2011 Universitair, Bachelor Algemene Sociale Wetenschappen (behaald)
Universiteit Utrecht, Utrecht
sep 2001 - jun 2007 VWO, Tweetalig VWO (behaald)
Lorentz Lyceum, Arnhem
Cursussen
okt 2008 – heden EHBO (behaald)
Nov 2016 – mei 2017 Trainersvaardigheden scouting Nederland (gekwalificeerd)
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven goed   Engels: spreken zeer goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Comminucatief, breed geintresseerd en opgeleid, leergierig, sociale teamspeler, creatief, supertaster, kan goed leiding geven maar ook volgen, goed in feedback geven en ontvangen, ambitieus Hobby's en interesses Dans, scouting, yoga, thee en koffie, cultuur, natuur, literatuur, kokenDeze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV