Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV receptioniste/baliemedewerker, MBO/ MTS, Ede gld

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 44 Woonplaats Ede gldKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring 1997-2015 leerkracht basisonderwijs

Helaas kon ik vanwege fibromyalgie mijn functie als leerkracht niet langer uitoefenen. Momenteel ben ik daarom op zoek naar een nieuwe parttime baan, waarbij receptioniste voor mij mogelijk een goed alternatief is.
Werkervaring Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice
Ervaring: minder dan 1 jaar
Opleidingen en cursussen 1993-1997 CHE , HBO
PABO diploma behaald

1987-1993 Menso Alting College
HAVO diploma behaald

Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Betrouwbaar, rustig en verantwoordelijk, zo zou ik mezelf in drie woorden omschrijven. Verder ben ik oplossingsgericht en een doorzetter. Als ik iets aanpak maak ik het ook af, ook als het even tegen zit. Collega’s vinden mij betrokken, iemand met een luisterend oor.
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV