Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV leidingevnde Administratie, MBO/ MTS, Amersfoort

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 31 Woonplaats AmersfoortKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring marlog
Hollywoud
verschillende Restaurants en clubs
Werkervaring Sector: Juridisch
Functie: Administratief
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Boekhouder
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Horeca
Functie: Management leidinggevend
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen BHV
SVH
Stewardess
Mbo Administratie
M.E.R.
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Frans: spreken voldoende, schrijven onvoldoende   Spaans: spreken voldoende, schrijven onvoldoende Overige informatie Rijbewijs A,B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Applicaties en Software:
Ervaring met Microsoft Office, Word, Excel, Outlook , Afas ,
ICT

Aanvullende informatie/ persoonlijke kenmerken
Ik heb een sociaal karakter en ben commercieel ingesteld, administratief boekhoudkundig onderlegd, stressbestendig, vriendelijk en ben representatief. Ik beschik over goede organisatiemogelijkheden en arbeidsethos, verder kan ik goed zelfstandig werken en ook in teamverband heb ik altijd veel plezier gehad. Tevens heb ik een dienstverlenende en servicegerichte instelling. En daarnaast vind ik het interessant om steeds meer en verschillende dingen te leren heb een passie voor eten koken en het recht. Ik ben vrij nieuwsgierig, maar door de juiste vragen te stellen leer ik snel!

Hobby's en interesses sporten
boek lezen
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV