Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Administratief/baliemedewerker, MBO/ MTS, Den Haag

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 36 Woonplaats Den HaagKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Werkervaring:
2004-2006
Granaria Holdings B.V.
Functie: Secretaresse


December 2006 – Heden
Ahold Delhaize
Functie: Servicebalie medewerker

Werkervaring Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Detailhandel, winkel
Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen MBO 4 – Secretarieel
Mondriaan College
2000 - 2004

Vmbo Uiterlijke verzorging
Stevin College
1996-2000
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben klantgericht, leergierig en sta daar ook voor open. Ik kan zowel zelfstandig als in teamverband goed en nauwkeurig werken. Ik hou van open en eerlijke collega's. Hobby's en interesses Hobby's:
Lezen
Film kijken
Reizen
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV