Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Onderzoeksassistente, Universitair, Kerkrade

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 21 Woonplaats KerkradeKennis, opleidingen en ervaring Opleiding Universitair Stages en werkervaring Ik heb vanaf mei 2014 tot en met april 2019 zowel als kassamedewerkster als verkoopmedewerkster op de brood en vleesafdeling van de Plus supermarkt gewerkt.
Ik ben hier uiteindelijk mee gestopt, omdat ik een baan zoek die beter bij mijn studie past en beter op mijn CV staat.
Werkervaring Sector: Student, scholier
Functie: Commercieel/ verkoop
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Ik heb in 2017 mijn VWO diploma behaald. Momenteel ben ik een tweedejaars bachelor studente Sociologie aan Tilburg University. Deze studie is deels gebaseerd op onderzoek doen, vandaar mijn sollicitatie.
Daarnaast ben ik de voorzitter van mijn studievereniging. Ik heb hiervoor gekozen om op deze manier extra ervaring op te doen naast mijn studie. (Leiderschap, werken in groepsverband, improviseren, organiseren)
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs A Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Leergierig, perfectionistisch, gemotiveerd, behulpzaam, beleefd, vriendelijk, betrouwbaar, respectvol Hobby's en interesses Sport en tevens hobby: fitnessen en tennissen

Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV