Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Stewardess, MBO/ MTS, Dordrecht

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 20 Woonplaats DordrechtKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Een halfjaar stage gelopen bij DierenPark Amersfoort in de communicatie.
Een halfjaar stage gelopen bij het christelijke tijdschrift Visie van de EO.
Werkzaam in de horeca bij uitzendbureau Eventure.
Vrijwilligerswerk gedaan bij verschillende evenementen. Onder andere bij de infobalie en het voorbereiden van eten.
Meerdere oppas adressen en overblijf gedaan op een basisschool.
Werkervaring Sector: Luchtvaart
Functie: Stewardess / steward
Ervaring: minder dan 1 jaar
  Sector: Horeca
Functie: Bediening
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Communicatie, reclame, media
Functie: Tekstschrijver/ journalist
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen Redactioneel medewerker niveau 4
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Doorzettingsvermogen: Ik ga graag uitdagingen aan en doe er alles aan om het gewenste eindresultaat te bereiken.
Geduldig: door mijn ervaring in oppassen, op soms wel vijf kinderen tegelijk, is mijn geduld steeds beter geworden en reageer ik kalm in verschillende situaties.
Representatief: uiterlijk is het eerste dat de mens ziet en is daarom een belangrijk aspect. Daarnaast vind ik het leuk om mij goed te kleden, al is het maar om de hond uit te laten op een zaterdagochtend.
Samenwerking: in een team of alleen. In beide situaties vind ik mijn weg en ga ik enthousiast aan het werk.
Hobby's en interesses Bijna tien jaar lang ervaring in paardrijden. Onder andere fitnessen, met mijn hond wandelen, nieuwe gerechten uitproberen en schrijven zijn hobby's die ik graag doe.
Mijn interesse ligt onder andere in vrijwilligerswerk en reizen. Het sociale contact tijdens vrijwilligerswerk en het reizen maakt mij enthousiast. Er ontstaan altijd interessante en leuke gesprekjes.
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV