Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Callcentermedewerker, MBO/ MTS, Kiel-windeweer

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 24 Woonplaats Kiel-windeweerKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Beroepen
Callcentermederwerker (inbound) KPN
apr 2019 - jun 2019

Callcentermedewerker op de afdeling sales/verkoop bij KPN. Hierbij gaat het vooral om het aanbieden en verkopen van bepaalde producten, zoals nieuwe mobiele abonnementen en het afsluiten van internet en tv op een bepaald adres. Tijdens deze gesprekken is het belangrijk goed te luisteren wat de klant wil en in te spelen op zijn of haar behoefte. Op deze behoefte worden de bepaalde abonnementen afgesteld (bv. hoogte van het aantal GB internet op de mobiel). De klant staat hierbij altijd centraal.

Callcentermedewerker (inbound) Webhelp Nederland
dec 2017 - mrt 2019

Financieel klantadviseur van ING bij Webhelp. Binnenkomende telefoongesprekken aannemen en afhandelen. Informatie geven over producten en diensten die de ING aanbiedt, maar ook over de standpunten die de ING heeft over verschillende onderwerpen die in de media komen zoals de palmolie industrie. Tijdens deze gesprekken wordt er gehouden aan bepaalde stuctuur en targets om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Overige werkzaamheden zijn: klachten afhandelen, problemen oplossen, passend advies geven, gegevens vastleggen en verwerken in computersysteem.

Medewerker cafetaria, counter Tuinland Groningen
nov 2016 - dec 2017

Kassawerkzaamheden (bestellingen opnemen en afrekenen), klaarmaken gerecht (bakken van o.a. hamburgers), klaarmaken belegde broodjes en wraps, diepvriesproducten afbakken (o.a. saucijzenbroodjes), klaarmaken jus en smoothies, voorraden aanvullen (servetten, servies, frisdrankkoeling etc.), schoonmaken (spoelkeuken en counter).

Medewerker bediening horeca Brasserie Stijl Groningen
mrt 2016 - feb 2017

Bedienen en tevreden houden van gasten, schoonmaken van de tafels, bestellingen opnemen, gast te woord staan, serveren van gerechten en dranken, afrekenen, brasserie netjes en schoon houden, voorraad frisdrankkoeling bijvullen, servies afwassen spoelkeuken, barista.

Promotiemedewerker Stenden Hogeschool Leeuwarden
mrt 2016 - jan 2017

Geintersseerden in de opleiding Small Business en Retail Management informatie verstrekken over en nieuwsgierig maken naar zowel de opleiding als de school. Daarnaast opbouwen van de stand (beurzen), training volgen en begeleiden scholieren tijdens meeloopdagen.

Winkelassistent Action Non-Food B.V. Winschoten
nov 2012 - mei 2013

Vakken vullen, artikelen spiegelen, winkel netjes en schoon houden.

Medewerker cafetaria, counter Cafetaria De Venne Winschoten
jun 2012 - sep 2012

Kassawerkzaamheden (bestellingen opnemen en afrekenen), frituren van diepvriesproducten (patat en snacks zoals frikadellen), voorraden aanvullen (o.a. servetten, frisdrankkoeling en snackmuur), schoonmaken van de tafels en couter.
Werkervaring Sector: Callcenter
Functie: Commercieel/ verkoop
Ervaring: minder dan 1 jaar
  Sector: Callcenter
Functie: Financieel medewerker
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen Opleidingen
Small Business en Retail Management (hbo) Stenden Hogeschool Leeuwarden
sep 2015 - aug 2016 Diploma: nee

Propedeuse behaald.

Dierenartsassistent paraveterinair (mbo 4) Aeres MBO Barneveld
sep 2013 - aug 2015 Diploma: ja

Crebocode: 97790.

Havo profiel natuur en gezondheid
sep 2007 - mei 2013 Diploma: ja

Nederlands, Engels, scheikunde, aardrijkskunde, economie, wiskunde A, biologie

Cursussen
wft (wet financieel toezicht) basisdeskundigheid
dec 2017 - heden Behaald: ja

Wettelijk beroepsvereisten gezelschapsdieren, Honden en Katten (besluit houders van dieren).
jun 2015 - heden Behaald: ja
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen 'Ik ben Samantha Boon, 24 jaar een woonachtig in Groningen, die graag dingen onderneemt en altijd in is voor het leren van nieuwe vaardigheden! Ik ben erg resultaatgericht en streef met mijn nauwkeurigheid naar het beste resultaat. Door mijn werkervaring in de horece en als callcentermedewerker ben ik communictief vaardig; in contact staan met de klant vind ik dan ook fantastisch! Hierbij is mijn prioriteit altijd om de klant tevreden te stellen en anders, samen met de klant, naar een passende oplossing te zoeken.'

Uw talen
Taal Mondeling Schrijfelijk
Nederlands Uitstekend Goed
Engels Goed Goed

Competenties
Klantgericht werken
Kwaliteit leveren
Aandacht voor anderen
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV